Gauldalsskyttere klare for finaler

Det har vært mange sterke prestasjoner i de innledende skytingene.

Terje Røstad, Soknedal skytterlag, har 30 treff foran seniorenes finale som gir han det beste utgangspunkt i kampen om NM-tittelen. 

Sport

Landsskytterstevnet er godt i gang og innledende skytinger er nå ferdig. Flere skytterne i Gauldal er kvalifisert til finaler både i felt- og baneskyting.


Ordførere konkurrerte på Landsskytterstevnet:

Ordførerduell med sterk Gauldalsdominans

36 ordførere og fylkestopper fra hele Trøndelag stilte vel forberedt til politikerduell på landsskytterstevnet.

 

Enkeltprestasjoner som kvalifiserer til finaleskyting:

Hans Jakob Løkkesmo, Budal skytterlag er klar for nok en feltfinale for seniorer med 29 treff på innledende skyting

Joar Røttum, Budal skjøt finale i klasse 2 og fikk 338 poeng

Kai Eskelund fra Flå skjøt godt i klasse veteran 65 og stoppet på 348 poeng. Eskelund har også det beste utgangspunkt foran feltfinalen i sin klasse med fullt hus, 30/19.

Terje Røstad, Soknedal skytterlag, har 30 treff foran seniorenes finale som gir han det beste utgangspunkt i kampen om NM-tittelen.

Veteranskytter i klsse V73, Olav Solheim, Soknedal har prestert godt både på bane og felt. I banskyting ble det kun ett poengtap og totalt 349 poeng på Solheim.

Aina Staverløkk fra Soknedal skjøt seg til feltfinalen i senior med 29 treff på innledende runde. Også Peder Bakken fra Singsås skyter seniorfinaler med 29 treff.

Klasse 2 skytter, Thomas Stenvoll fra Soknedal, skjøt meget godt og stoppet på 341 poeng -en sterk 6. plass og medalje.

Helge Anshushaug fortsetter å imponere og har nok en gang kvalifisert seg til banefinale. Helge tok sin første banemedalje allerede i 1965 og har etter det sanket en rekke stjerner. Han er også uttatt til å skyte samlagsskyting for Gauldal som avvikles torsdag.


Dette er Rasmus (24) sitt grep for å nå Kongelaget igjen

I fjor skjøt Rasmus Løberg på Kongelaget på Landsskytterstevnet for andre gang på tre år. Nå har han planen klar for å klare det igjen.