Tok seg til 8-delsfinalen i verdens største håndballturnering

Melhus/Gimse gutter 12- og 14 år kom langt i Partille Cup i Gøteborg.
Sport

Melhus/Gimse gutter 12- og 14 år er hjemme igjen etter å ha deltatt på Partille Cup. Turneringen omtales som verdens største håndballturnering og foregår i Gøteborg på utendørs kunstgressbaner.

Guttene på Melhus sitt 14-årslag tok seg til A-sluttspillet og gikk helt til 8-delsfinalen, der de dessverre måtte gi tapt mot et godt dansk lag. På veien la de 80 lag bak seg og var blant de siste 16 lagene igjen i årsklassen.

- Ingen andre norske lag i klassen vår kom lengre enn oss. Det er vi godt  fornøyd med og det må vi ta med oss videre, sier en glad trener Asle Hårsaker til Trønderbladet.

Melhus/Gimse gutter 12 år deltok også i den store håndballturneringen. Laget tok seg også til 8-delsfinalen i A-sluttspillet. 


Vant NM for beachhåndball

Melhus idrettslag gikk til topps i klassen G16 under NM for beachhåndball.

 

- Fenomenal tur

Lag fra over 40 forskjellige nasjoner deltok på cupen i Sverige. I gruppespillet møtte G14-laget svenskene H43 Lund 2, Täby HBK 2 og Önnereds HK 2, danske Rødekro IF og norske Tønsberg Turn.

- Partille Cup er kjent for å ha med mange gode lag. Her fikk vi prøvd oss mot de beste og se hvordan vi ligger an sammenlignet med andre lag i Norden, forteller han.

Et reisefølge på 32 personer satte seg på toget på Heimdal mandag forrige uke. Spillere og foreldre valgte en miljøvennlig reise til Gøteborg. Søndag kom de hjem på samme måte.

- Det var en fenomenal tur på alle måter. Vi hadde finvær fra vi kom til vi dro. Vi fikk se masse god håndball, besøkte Liseberg og gikk i gatene, sier Hårsaker.

Melhus/Gimse gutter 16 år, som nå går over til 18-årsklassen, har deltatt på Partille Cup tidligere, men var ikke med i år.

- 14-åringene har tenkt å ta opp kampen med dem. De ser opp til de eldre spillerne, forteller han.

Se bildeserie øverst i artikkelen!


– Guttene fortjener å se at treneren lider litt

Denne uka fikk håndballtrener Asle Hårsaker en litt tyngre reise til trening enn normalt.

– Guttene fortjener å se at treneren lider litt

Denne uka fikk håndballtrener Asle Hårsaker en litt tyngre reise til trening enn normalt.Nådde det store målet - nå må de ofre håret

Hårklipperen skal stilles inn på fem millimeter når spillerne på Melhus/Gimse gutter 16 år skal markere at de vant Bringserien.