Melhus Cup 2018 arrangeres i Gruva helgen 18. - 19. august for gutter og jenter i klassene 7 - 13 år. Mandag opplyser Geir Christian Lunde i Melhus Fotball at 163 lag fordelt på 35 klubber er foreløpig påmeldt til årets turnering.

- Det har blitt en tradisjon at vi får besøk av besøk av mange lag fra våre nabofylker og det er veldig hyggelig. Både Møre & Romsdal og Hedmark er representert, i tillegg til mange lag fra «nye» Trøndelag, sier Lunde til Trønderbladet.

Møter nye lag

Fra vestlandet kommer det lag besøk fra Batnfjord (midt mellom Molde og Kristiansund), Clausenengen (Kristiansund), Surnadal og Vågstranda (vest for Åndalsnes). Fra Hedmark kommer lag fra Kvikne, mens nordligste lag er Sørlia fra Steinkjer.

- Dette gir en meget god spredning i påmeldte klubber og de deltakende lagene har da god mulighet til å spille mot motstandere de ikke møter til vanlig, forteller han.

Kan fortsatt melde seg på

I løpet av de to dagene cupen arrangeres vil det bli spilt over 220 kamper, og rundt 1.200 gutter og jenter vil delta med stor innsats og glede.

- Når vi i tillegg har bestilt strålende vær, så ligger alt til rette for ett flott arrangement også i år, sier Lunde.

Det er fortsatt mulig å delta da det er ledig plass i flere av klassene. Påmeldingsfristen er utvidet til søndag 22.juli. Kampoppsettet vil være klart i god tid før cuphelgen.