Melhusjenter løftet pokalen på Storsjöcupen

Lokale lag viste imponerende innsats på Storsjöcupen i Sverige. Enorm viljestyrke, godt samhold og nervepirrende øyeblikk oppsummerer uka.

MELHUS J14: Glade jenter etter finaleseier i J14-klassen. Foran fra venstre: Mia Nygård Mikkelsen, Maren Rønning, Ella Mastad Duesten, Anne Brækken Aune, Julika Skjøstad og Ariana Korsnes Frank. Bak fra venstre: Hanna Tyskø, Marie Wagnild, Marthe Langørgen Nicolaisen, Ida Amalie Krogstad, Tiril Duesten, Nora Bakke (på lån fra J15) og Kristine Heggset.  Foto: Privat

Sport

Tre jentelag fra Melhus deltok på Storsjöcupen i Östersund forrige uke. Rundt 500 lag fra hele verden pleier å delta i fotballturneringen.

Melhus jenter 13 år vant sin pulje og tok seg videre til A-sluttspillet. Der møtte de et meget godt svensk lag, Films SK IFK,  i 1/8-finalen. Jentene tapte 1-2 mot sølvvinneren. 36 lag deltok i denne klassen.

Melhus jenter 15 år innledet cupen med tre sterke seire og ble også puljevinner. I 1/8-delsfinalen i A-sluttspillet lekte de seg mot Orkanger og vant fortjent 3-0. I kvartfinalen ble Steinkjer hakket for sterke. Melhus tapte 1-3 mot trønderne som til slutt vant finalen i A-sluttspillet mot Strindheim. 32 lag spilte i klassen.

- Laget hadde med en sjarmør av en maskot i Emil Andreas Aune som var så heldig å få lov av dommer å blåse i gang kampen mot Orkanger. Uka har vært fantastisk med god fotball og team building, sier Stian Hoff på Melhus J15. 


Se bildene!

Fotballglede i plaskregn

Hele 80 lag var med under årets Kvålscup.

 

MELHUS J15: Foran fra venstre: Mia Aune, Nora Bakke, maskot Emil Andreas Aune, Viktoria Berg, Ingrid Gustad. Fra midten venstre Eline Snøfugl , Victoria Njøs Laagard, Kristine Hårstad, Mariell Prestmo, Ronja Kvam Hoff, Erle Ekren. Bak fra venstre Marie Kjellsli Wagnild, Tiril Duesten, Maren Samdal, Ingrid Brækken Aune. På toppen trenerne Christian Rambo Aune og Stian Hoff.  Foto: Privat

 

Vant finalen i B-sluttspillet

Melhus jenter 14 år møtte to god lag i det innledende gruppespillet. Til tross for rå innsats ble det tap 0-2 mot et lag fra Bangkok og Verdal. Selv om Rissa ble senket 4-0 havnet melhusjentene i B-sluttspillet.

Det skulle vise seg å bli riktig så morsomt. Jentene vant 1-0 over Åre/Järpen i 1/8-finalen og 1-0 over Nessegutten i kvartfinalen. I semifinalen møtte de Fram, og det ble nok en meget nervepirrende kamp. De svarte og hvite vant på straffekonkurranse.

Kort tid etter ventet Ørland i finalen. Til tross for slitne bein og hoder etter mange dager med cup, sto jentene på for hverandre og ga alt helt til slutt. Finalen endte 1-0 til Melhus J14 og lykkelige jenter kunne løfte pokalen. Klassen besto av 44 lag.


Stolte Steffen (13) ledet Melhus til finaleseier i Skandia Cup

På direktesendt TV vant Melhus G13 sin Skandia Cup-klasse. Etterpå ville spillerne se seg selv - da så kapteinen noe han ville forbedre til senere.

 

Melhus J14 spilte mot et jentelag fra Bangkok. Dette var en stor opplevelse for jentene.   Foto: Privat

 

Flere lokale prestasjoner

Sokna deltok med to lag, gutter og jenter 16 år. Jentene tok seg til finalen i B-sluttspillet. Her møtte de Remyra IL som til slutt vant kampen 4-2 etter straffesparkkonkurranse.

Guttene endte på en 4. plass i pulja og kom også til B-sluttspillet. I 1/16-finalen sa det stopp mot Sparbu IL. Soknedalingene tapte kampen 1-4.

Støren hadde to lag på plass i Östersund forrige uke, gutter 11 og 13 år. 13-årslaget kom til B-sluttspillet etter å ha blitt nummer fire i pulja. I 1/16-finalen tapte de 3-6 mot Namsos/Spillum.

Har vi glemt av noen lag fra vårt distrikt? Send oss en mail til tronderbladet@tronderbladet.no.


Gimse-spillere fikk en drømmedag på Lerkendal

Før RBK-bussen dukket opp på Brekkåsen fryktet spillerne at de skulle til Lensvika på jordbærplukking.