Slik var Olaus' møte med toppfotballen

Han kom inn for en superstjerne, og var like uredd som om han skulle vært en selv. Så fikk Olaus Skarsem seiersklem av Kåre Ingebrigtsen.

FULL JUBEL: 26. april 2018. Rosenborg har akkurat slått Lillestrøm 1-0 i Mesterfinalen på Åråsen. Til venstre står Gimses egen Olaus Jair Skarsem. Nicklas Bendtner løfter trofeet.   Foto: Marius Schjei Dahl

Sport

Vi skrur tiden tilbake og ser nærmere på fotball-talentets kanskje største kveld - til nå. Endelig er Skarsem aktuell for eliteseriedebuten, etter å ha slitt med skader noen uker. Det har - dessverre - vært litt av gjennomgangsmelodien i midtbanespillerens korte karriere. Likevel overbeviste han nok til å tre gjennom nåløyet og skrive under A-lagskontrakt før årets sesong. Det er det ekstremt få som klarer. Gimse-gutten brukte noen måneder på å komme igang, men ble friskmeldt til Mesterfinalen mot Lillestrøm i slutten av april.