Midt-Norsk mesterskap i konkurranseskyting ble i år arrangert av Malmefjorden skytterlag i Molde. Her møtes utøvere fra Sunnmøre i sør til Namdalen i nord. En av øvelsene var samlagsskyting hvor hvert samlag stilte med de antatt fire beste skytterne.

Tidligere i år vant seniorene fra Gauldal denne konkurransen på Trønderkretsstevnet. Dette ga tydeligvis mersmak og i helga slo seniorene til med en ny meget sterk laginnsats. Det ble seier i lagkonkurransen, hele 4 poeng foran Namdal på andreplass og Nordmør på tredjeplass.

Konkurransen besto av ti skudd (maks 100 poeng) , tre stående, tre knestående og fire liggende.

På Gauldal sitt lag startet Otte Hårstad fra Rennebu med 97 poeng og Olav Stensås fra Soknedal fortsatte på andreetappen med 92 poeng. Mona Isene fra Rennebu skjøt til 97 på tredje etappe, før ankerkvinne Anita Jære fra Rennebu avsluttet med 99 poeng. Anita fikk også premien for beste lagskytter.

Thomas Stenvoll fra Soknedal vant klasse 2 på Midt-Norsk mesterskap med sterke 343 poeng. Stenvoll var med det hele seks poeng foran andremann. Foto: Gauldal skyttersamlag

God prestasjon hos veteran og ungdom

Gauldal stilte også med lag i lagkonkurransen for veteran og ungdom. Veteranene ved Olav Solheim fra Soknedal og Jostein Hoset, Bjørn Trøte og Ole Stegedal fra Rennebu tok en sterk tredjeplass.

Ungdommene som besto av et rent Oppdals-lag, Stine Tilset, Peder Eidem, Vegard Snøve Loe og Erik Stølen, tok også et skritt i positiv retning og endte på en god sjetteplass.