Sju kamper. Sju seiere. 33 mål. Sju innslupne.

Etter kruttsterk innsats og 3-1-seier over Utleira i finalen lørdag morgen, kunne unggutta fra Melhus ta imot pokalen som beviser at de er mestere i 13-årsklassen i Skandia Cup.

- Et minne for livet, slår Steffen Sørseth fast.

- Gøy å få ros fra en sånn spiller

Sørseth er kaptein for laget som lørdag ettermiddag feiret seieren med pizza på Høvdingen - både med hvitløksdressing og bernaisesaus! Før det gikk pokalen på rundgang, mens spillerne ville se kampen i reprise.

Adresseavisen sendte nemlig oppgjøret direkte på sine nettsider, med kommentatorparet Ole Kristian Sagbakken og Kristoffer Løkberg. Sistnevnte er profil på årets kometlag i Eliteserien - Ranheim. Og han roste spillerne.

- Det er gøy å få ros fra en sånn spiller. Vi fikk ros for å være kjapt oppi i press og nektet motstanderne å spille seg ut. Jeg er enig og jeg er stolt av spillerne, sier kaptein Steffen.

- Innsatsen vil jeg også trekke frem, fortsetter han.

Fredag ettermiddag spilte også Gimses J14-lag finale mot Strindheim. Etter to ekstraomganger var det fortsatt uavgjort og kampen måtte avgjøres på straffer. Dessverre ble det tap for gimsejentene. Foto: Privat

Vil rette på én ting

Steffen mistet slettes ikke nattesøvnen over at de skulle spille på direktesendt TV. Han ser bare fordelene ved det hele.

- Jeg gledet meg bare. Nå kan vi også se og studere hva vi gjorde feil. For eksempel når jeg skulle skyte, så var det en gang at jeg var i ubalanse. Det kan jeg rette på, sier han selvkritisk.

Ellers var det lite å plukke på de sorte og hvite mesterne. Trener Ronny Størseth, faren til kapteinen, mener laget fulgte planen til punkt og prikke.

Takker Bankhallen

- Vi var godt forberedt. Vi har en klar filosofi som vi følger og vi vinner fortjent. Det er utrolig gøy, så nå får de feire, sier Støbakk.

Det har i det hele tatt vært gode Melhus-lag de siste årene. Også i fjor vant G13 - nå G14 - flere pokaler. Grunnen mener Støbakk er enkel.

- Bankhallen gir oss gode muligheter til å trene både sommer og vinter. Det er viktig, slår han fast.