- Jeg reiser mye i jobben (som selger, journ.anm.) og var i tvil om hvor mye jeg kunne bidra med, sier Eid til Trønderbladet.

Klarer seg bra til tross få treninger

For all del, Eid innehar fortsatt en god del klasse, men for fire år siden banket han på døra for langt større klubber enn kompisgjengen fra Korsvegen. Eid fikk bra med spilletid i satsingsklubben Rødde, som i 2014 beholdt plassen i 2. divisjon. Så forsvant motivasjonen og Eid trappet ned fire divisjoner for å spille kompisfotball i Leik.

Etter fjorårets opprykk til 5. divisjon, var han altså i tvil om han kunne bidra også der.

- Hittil har det bare blitt fire treninger, men tre kamper. Jeg føler likevel at jeg har nivået inne og klarer meg bra. Jeg trener like mye på fritiden som jeg gjorde før, så formen er bra, sier Eid.

Takker medvinden

- Jeg får nok vært med mer i høst. Det er færre langturer og det ser ut til at jeg får spilt mer, sier han.

Kanskje venter flere magiske øyeblikk, som på Frambanen i Rennebu. På den strøkne gressbanen fikk Leik frispark etter 62 minutter, rundt ti meter på egen halvdel.

- Jeg vet vi har raske menn foran, så vi ønsket å ta frisparket kjapt. Samtidig visste jeg at det var en del medvind, forteller Eid.

- Ikke det fineste målet mitt

- Det ble en løpsduell og keeper kom ut. Så feilberegnet han og ballen gikk i mål. Det var et godt treff, men den hadde ikke gått så langt uten vinden, sier Eid.

- Har du scoret fra midtbanen før?

- Nei, det har jeg ikke. Det var første gang, så det var innafor, sier Leik-profilen, som likevel ikke erger seg over at kampen og målet ikke ble filmet.

- Det var ikke det fineste målet jeg har scoret. Det så ikke like bra ut som det høres ut, flirer Eid.

Rødt kort og straffebom

Rennbu leder fortsatt serien og er seks poeng foran Leik, men gjestenes seier var fortjent. Vertenes høyreback Erlend Haugerud Gorseth ble utvist etter 14 minutter, mens Vegard Tørset brant straffe.

- Det burde blitt flere mål. Vi hadde mange muligheter, men det var sterkt av oss å slå Rennebu, sier Eid.

Tabellen etter ni runder:

1. Rennebu, 19 poeng

2. Nidelv, 18 poeng*

3. Brekken, 18 poeng

4. Tynset 2, 15 poeng

5. Trønder-Lyn, 13 poeng

6. Leik, 13 poeng

7. Tolga-Vingelen, 12 poeng

8. Gimse, 6 poeng

9. Alvdal, 5 poeng*

10. Kolstad 2, 5 poeng*

*Nidelv har bare spilt sju kamper. Hengekampene er mot bunnlagene Alvdal og Kolstad 2, som begge har åtte kamper spilt. Vinneren rykker direkte opp i 4. divisjon. De to nederste rykker ned.