Vant NM for beachhåndball

Melhus idrettslag gikk til topps i klassen G16 under NM for beachhåndball.

  Foto: privat

Sport

G16 fra Melhus IL har vunnet NM i beachhåndball i sin klasse. Mesterskapet var i helga i Sandefjord.

Håndballguttene fra Melhus IL bebudet før de dro at de først og fremst dro til NM som en sosial happening. Resultatet ble altså seier.

  Foto: privat

 

- Vi dro nedover til Sandefjord uten de store forhåpningene. Vi hadde trent to ganger i uka før vi dro og var usikre både på regler og egne ferdigheter. Guttene startet de innledende kampene bra og vi var heldige som ikke møtte den tøffeste motstanden i de første kampene. Vi spilte oss bedre og bedre for hver kamp og siste innledende kamp ble utklassing. I sluttspillet ble de to siste kampene jevne og vi vant både semifinale og finale på straffekast-konkurranse. Sondre Orheim i mål var fantastisk god og dermed ble det nytt NM-gull på Melhus/Gimse-guttene, forteller treneren.


Melhus/Gimse G16 deltar på NM i beachhåndball

Håndballguttene tar turen til Sandefjord først og fremst som en sosial happening.


Etter fire kamper hadde Melhus idrettslag åtte poeng. Laget hadde skåret 145 mål og sluppet inn 95 mål. På andreplass kom HK-72 Sande 2 med fire poeng, mens Ros kom på tredjeplass med fire poeng. De to øvrige lagene var Runar 2 og Urædd 2.

Ikke rart laget var i godt humør.  Foto: privat