Støren tabell-jumbo etter nok et tap

Ingen god runde for de lokale lagene i 5. divisjon.
Sport

Støren har fått et tøft møte med 4. divisjon i år. Lørdag kom lagets fjerde strake nederlag etter at de overrasket med slå Kvik på hjemmebane i midten av mai. I hjemmemøtet med KIL/Hemne, måtte til slutt Ingve Merkets mannskap gå målløse av banen i oppgjøret som endte 0-2 til gjestene fra Kryksæterøra.

Ettersom Tydal slo Røros 2-1 hjemme i samme avdeling og tok sin første seier for året betyr det nå at Støren ligger sist på tabellen med fire poeng på ni kamper. Avstanden opp til Meldal på trygg grunn er fem poeng. Neste mulighet for Støren til å plukke verdifulle poeng er hjemmekampen mot NTNUI lørdag om en uke. To lag rykker ned fra hver avdeling i årets 4. divisjon.

Trønder-Lyn tapte toppkampen

Trønder-Lyn tyvstartet den sjuende runden i 5. divisjon avdeling 4 da laget tok imot Nidelv til toppkamp hjemme på Sørøya allerede torsdag kveld. Målfesten endte til slutt med 3-5 seier til gjestene fra Trondheim som nå topper tabellen fem poeng foran Trønder-Lyn som befinner seg på 4. plass. Nidelv har i tillegg en kamp mindre spilt siden lagets hjemmekamp mot Alvdal forrige helg ble utsatt.

Erik Grinde, Kjetil Stubbom og Erik Grinde laget Trønder-Lyns mål i torsdagens kamp.

Tap for både Gimse og Leik

Gimse ligger sist i avdelingen med fattige tre poeng etter at laget gikk på sitt sjette tap så langt denne sesongen lørdag i hjemmemøtet med Tolga-Vingelen. 0-2 ble sluttresultatet. Leik har slått både Gimse og Trønder-Lyn på hjemmebane denne våren, men lørdag kom laget ned på jorda igjen da de tapte bortekampen mot Brekken 2-4. Det plasserer de hvite og blå fra Korsvegen på 7. plass på tabellen med sju poeng i øyeblikket.

Søndag møtes Kolstad 2-Rennebu og Alvdal-Tynset 2.

Av: Inge Grytbak