Skytterne fra Gauldal dro i tet allerede på første etappe under årets store lagkonkurranse for baneskytterne i Trøndelag, og nærmest distanserte de øvrige lagene. En klar seier med hele seks poeng ned til andreplassen som Fosen sikret seg.

På laget til Gauldal startet Otte Hårstad fra Rennebu med 98 poeng og rett opp i tet, en ledelse Peder Bakken fra Singsås forsterket med 97 poeng på andre etappe. Mona Isene fra Rennebu skjøt til 98 poeng på sin tredje etappe og Gauldal ledet da med hele seks poeng foran Fosen. Denne ledelsen tok ankerkvinne Anita Jære fra Rennebu godt vare på, og med sine 97 poeng på siste etappe kunne laget juble for en suveren seier og sine medaljer som bevis på sin bragd.

Gauldal stilte også med ungdoms- og veteranlag, men uten å hevde seg i toppen denne gang.

Søndag 10. juni var siste finaledag på Landsdelskretsstevnet. Mona Isene fra Rennebu ble beste kvinne på årets stevne med 343, en innertier foran lagvenninnen Anita Jære som også fikk 343. Olav Stensås fra Soknedal, som lå på skive 2 i finalen endte på en sterk fjerdeplass til slutt med 344 poeng.