Denne gjengen vant fotball-NM for barnehager

Brekkåsen Idrettsbarnehage ble norsk mester i fotball for barnehager.

BREKKÅSEN IDRETTSBARNEHAGE: Foran fra venstre: Idrettspedagog Morten, daglig leder Hjørvard, lærling Markus og pedagogisk leder Håvard. Bak fra venste: Pedagogisk leder Endir, idrettspedagog Rannei, spesialpedagog Marte, lærling Anniken, pedagogisk leder Camilla og barne- og ungdomsarbeider Mona.  Foto: Faaberg Fotball

Sport

Forrige helg gikk fotballturneringen Faaberg MyKid Barnehage NM 2018 av stabelen på Lillehammer. Ansatte fra Brekkåsen Idrettsbarnehage i Melhus deltok på bedriftsturneringen for ansatte i barnehager over hele landet.

I sterk konkurranse fra 21 lag fra Tromsø i nord til Stavanger i sør, forsvarte gjengen fra Melhus NM-gullet i mixklassen fra i fjor. Brekkåsen Idrettsbarnehage slo barnehagen Norlandia fra Tromsø i finalen.

Lillehammer Idrettsbarnehage vant dameklassen i cupen som i år ble arrangert for fjerde gang.


Norges beste barnehage i fotball

Brekkåsen vant alle kampene og ble suveren norsk mester i fotball for barnehager.

 

Barnehage-NM har et utpreget fokus på folkehelse, idrettsglede og sosialt samvær.

«Vi ser at mange blir engasjert når drakten kommer på, men fokuset er ikke utelukkende på det sportslige alene», skriver arrangør Faaberg Fotball på sin hjemmeside.