Tillerbyen-Melhus ble sendt live på Eurosport Norge søndag ettermiddag med ekspertkommentatorene Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal tilstede. Sistnevnte lot seg imponere av Melhus`lovende kantspiller Basem Issa fra sin plass oppe i kommentatorbua.

- Basem Issa var banens beste spiller. En meget spennende unggutt med ferdigheter litt utenom det vanlige, sa Rekdal til Trønderbladet i minuttene etter kampslutt på TOBB Arena.

Melhus-trener Jan Ketil Berg.

Dette var første gang vår tidligere landslagsstjerne så Melhus live, og det var spesielt en spiller han lot seg imponere litt ekstra av.

- Issa var banens soleklart beste spiller helt til han løp seg tom og laget ble presset bakpå utover i 2.omgang

I pausen hadde Kjetil Rekdal straffesparkkonkurranse e mot Ranheim-spiller Michael Karlsen.

God 1.omgang

Issa leverte i likhet med sine lagkamerater en strålende 1.omgang og hadde også assist på Sindre Ohrstrands 1-0 scoring tidlig i kampen.

- Melhus er gode i 1.omgang. Det er fortjent at de leder til pause, men etter hvilen forandret kampen totalt bilde. Da er det Tillerbyen som dominerer. Alt i alt er Melhus heldige som får med seg alle poengene herfra, oppsummerte Rekdal.

På vei til Lerkendal og toppkampen mellom Rosenborg og Brann, rakk Rekdal å skryte litt ekstra av arrangementet før han hastet inn i en taxi videre:

- Nydelige forhold, herlig vær. Det er fantastisk å komme seg ut å se norsk se norsk breddefotball på dager som denne, skrøt Rekdal.

Matchvinner Sindre Ohrstrand.