Melhus er godt i gang med årets sesong i 3. divisjon. Etter fem strake uavgjortkamper innledningsvis, kom sesongens første nederlag i 2–4 kampen hjemme mot Kolstad 2. pinsedag. Dermed er det en revansjelysten gjeng TV-publikum blir vitne til i helgen.

– Det er klart det er litt ekstra stas at kampen går på TV. Det blir en spesiell ramme rundt oppgjøret og det gleder vi oss til, sier lagkaptein Martin Nilsen til Trønderbladet.

– Forhåpentligvis så er det en revansjelysten gjeng som viser seg fram på TV for første gang. Vi føler vi har litt å revansjere etter to bitre overtidsscoringer og poengtap både mot Rosenborg 2 og Ottestad, før tapet mot Kolstad sist, legger han til.

– Har du spilt TV-kamp tidligere?

– Nei. Det er første gang for min del, så det blir en ny opplevelse, svarer Nilsen.

Sekspoengskamp

Melhus ligger så vidt over nedrykksstreken når seks kamper er unnagjort med den litt spesielle fasiten 0-5-1 til nå. Etter å ha rotet bort to seire langt på overtid, fikk laget seg en vekker da sesongens første tap kom sist.

Søndagens motstander Tillerbyen, befinner seg under streken med lik poengsum. Dårligere målforskjell plasserer de blå fra Tiller under Melhus på tabellen før det TV-sendte oppgjøret etter at de røk 0–3 borte mot Rosenborgs andrelag tirsdag kveld.

– Vi fikk oss en real smell mot Kolstad og tapte fortjent i den kampen. Derfor er det en ypperlig anledning til å reise oss nå, poengterer han.

– Vi har hatt en del marginer imot oss så langt synes jeg. I bortekampene både mot Rosenborg 2 og Ottestad har vi hatt seieren i lomma til langt på overtid og sluppet inn mål på det som bortimot har vært det siste sparket på ballen. Det er så klart veldig bittert og sitter i noen dager, erkjenner han.

– Bare de to kampene har kostet oss fire poeng alene, så det hadde smakt litt ekstra med stang-inn og seier når vi nå skal på TV, innrømmer Melhus-kapteinen.

Håper på Supermann

Melhus har slitt med en rekke skader og fravær av ymse slag i de siste kampene, men i mandagens kamp mot Kolstad var kantspiller Martin Kusslid tilbake i troppen igjen. I tillegg fikk Melhus-publikummet stifte bekjentskap med Sindre Ohrstrand, som fikk sin debut for klubben det oppgjøret da han erstattet Samim Meskinyar tidlig i 2. omgang.

Før søndagens TV-batalje håper Nilsen at flere er tilbake.

– Med unntak av de langtidsskadde spillerne, så er de fleste nå enten tilbake eller på vei tilbake. Roar Strand har vært bortreist og slitt med en skade og stått over de siste kampene, men vi håper å ha han tilbake igjen snart. Keeper Øyvind Onsøien nærmer seg et comeback for alvor, men blir nok neppe klar til helgens kamp, informerer Nilsen.

– Sindre Ohrstrand er et friskt pust i gruppa. Han har sett bra ut på trening og blir helt sikkert et fint tilskudd til troppen vår. Det er en god spiller som fikk vise litt av hva han kan allerede i sin første kamp mot Kolstad, roser kapteinen.

Avspark i søndagens TV-kamp på TOBB Arena er klokka 15.00. Breddekampen kommenteres av den kjente duoen Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal. Trønderbladet er selvfølgelig på plass med bilder og reportasjer.