Neste søndag tar Rosenborg imot serieleder Brann på Lerkendal, i det som blir en tidlig skjebnekamp mellom det som likner årets gullkandidater i Eliteserien.

Bergenserne kommer til Trondheim med tre poengs ledelse, så en borteseier kan gi rødtrøyene et solid forsprang på tabellen idet vi nærmer oss halvspilt serie.

Dermed blir det litt av en kamp som Melhus-lagene er plukket ut til å overvære som spesielle gjester. Våre lokale lag er nemlig spesialinvitert til denne kampen, i forbindelse med RBKs tradisjonelle "Trøndelag på kamp"-kampanje.

RBK til Brekkåsen

Nå er det også offisielt at storklubben tre dager før skal besøke Gimse IL på Brekkåsen i oppladningen til egen skjebnekamp. Dette vil skje torsdag 24. mai.

- I samarbeid med Gimse IL skal vi lage liv og røre på kunstgresset på Brekkåsen, innleder Rosenborg i et innlegg skrevet til Gimse.

Gimse IL har gjengitt dette på sin Twitter-konto. Der står det videre at RBK kommer med spillerbussen og at et par A-lagsspillere vil ta turen til Brekkåsen.

Hvem av stjernene kommer?

Hvem er enda uvisst, men det er vel grunn til å tro at lokale Olaus Skarsem fra nettopp Gimse vil være en av dem. Unggutten signerte sin første A-lagskontrakt med klubben i vinter og har to nylige innhopp for Rosenborg i cupen og Mesterfinalen.

- Her blir det moro for alle; Barna kan spille fotball, man kan kjøpe seg Trøndelag på kamp-billetten og supporterutstyr og ta bilde med spillerne, Trollet (maskoten) og seriemestertroféet, skriver klubben videre.