Herrelaget til Singsås tapte 0-1 hjemme mot Brekken mandag kveld. 6.- divisjonsoppgjøret var spennende med mange sjanser og høy intensitet.

- Vi skulle ha vunnet, sier Patrick Dalberg.

Patrick Dalberg er assisterende trener ved Singsås idrettslag. Han synes det var en bra kamp til tross for tapet, i tillegg roser han et godt oppmøte blant publikum.

- Vi hadde cirka syv til åtte sjanser vi burde ha scoret på, opplyser Dalberg.

Tøff kamp

Singsås var mye over på Brekkens banehalvdel i første omgang. Over i andre omgang begynte Brekken å utfordre Singsås i større grad. Begge lagene fikk hvert sitt gule kort for litt tøft spill. Samtidig fikk hvert lag en mulighet på straffe.

- Vi bommet på en straffe. Også får vi selvsagt en straffe mot oss på overtid. Det er typisk i en slik kamp, ellers så var det en grei kamp, sier Dalberg.

Mål før sjanser

Patrick Dalberg erkjenner at det var en spennende kamp, men legger til at Singsås helst skulle gått av med seieren. Dalberg er kjent med at det er antall mål og ikke sjanser som avgjør en kamp.

- Brekken er ikke vår største erkefiende, men det er alltid hardt å møte dem, sier Dalberg.

For en stund tilbake hadde ikke Singsås sitt eget lag. Det var en kameratgjeng i området som bestemte seg for å ta opp tråden igjen, i dag har laget i Singsås bortimot 20 spillere i stallen. I dag er det to år siden Singsås fikk sitt eget lag igjen.

- Det er morsomt at de som har vokst opp her kommer tilbake og spiller, forteller Dalberg.