Melhus/Gimse gikk helt til topps i Bringserien

I en spennende finale vant til slutt Melhus/Gimse 24-22 over Fjellhammer.  Foto: Skjermbilde fra handballtv.com

Sport

Melhus/Gimse gutter 16 overbeviste stort vant Bringserien. I finalen slo de forhåndsfavoritten Fjellhammer 24-22.

Sluttspillet i den nasjonale turneringen ble spilt i helga i Stangehallen. Melhus/Gimse vant sine to innledende kamper etter fantastisk angrepsspill, og tok seg deretter greit av Tjølling i semifinalen.

Revansjeoppgjør i finalen

Så var det klart for finale mot favoritten Fjellhammer. I årets Bringserie har Melhus/Gimse tapt én av sine 11 kamper, og det var mot nettopp Fjellhammer. Men i finalen var guttene fra Melhus/Gimse best. Med høyt tempo kjørte de Fjellhammers store og sterke spillere i senk. Melhus/Gimse tok raskt føringen i kampen, og ga aldri fra seg ledelsen. Men mot slutten av kampen ble det spennende, med noen få minutter igjen av kampen var Fjellhammer bare ett mål bak. Laget fra Lørenskog maktet imidlertid ikke å score, men det gjorde Melhus/Gimse og sikret den imponerende seieren.


– Guttene fortjener å avslutte sesongen på en ekstra god måte

Melhus/Gimse G16 spiller sluttspill i Bringserien

 

Tre seksmålsscorere

En jury i Stangehallen kåret kaptein Mikkel Hårsaker Mærk til finalens beste spiller, noe som må ha vært et vanskelig valg. For på Melhus/Gimse var det mange gode spillere. Målscorere i kampen ble Stian Erdal Sivertsen (6 mål), Thomas Martinsen (6), Eskil Lund (6), Mikkel Hårsaker Mærk (3), Elias Raanes Sæteraas (2) og Bjørn Otto Havdal (1).