I helga reiser håndballaget Melhus/Gimse gutter 16 år til Stangehallen sør for Hamar for å spille sluttspill i den nasjonale serien Bringserien. Laget har hittil vunnet hele ti av elleve kamper i den gjeve turneringen, og skal nå kjempe om å klatre helt til topps.

– Guttene fortjener å avslutte sesongen på en ekstra god måte. Vi har allerede gjort jobben vår, men dette er den siste gulroten, sier trener Asle Hårsaker til Trønderbladet.

– Gode sjanser til å vinne pullja

I sluttspillet i helga er det fire puljer med tre lag i hver pulje. Melhus/Gimse møter Frogner og ØIF Arendal Elite i den innledende runden. Etter de to kampene på lørdag blir det søndag kamp om sluttplasseringen. Enerne møtes i A-sluttspill, toerne i B-sluttspill og treerne i C-sluttspill.

– Jeg tenker vi har gode sjanser til å slå lagene i pulja vår og gå videre som ener, i hvert fall hvis vi spiller opp mot vårt beste. Samtidig møter vi to gode lag, så vi er nødt til å ha en god dag for å klare det, forteller han.

Etter finalerundene i Oslo har håndballaget trent normalt og opprettholdt formen med litt ekstra løping.

– Jeg tror vi er i rute nå. Vi spilte treningskamp mot Ranheim på tirsdag, og da så det veldig bra ut, sier Hårsaker.

Kamptidspunkt på lørdag

Lørdagens første kamp er klokken 14.00 mot Frogner. Samme dag klokken 17.00 er Arendal motstander.

– Vi får ikke så mye hvile mellom kampene, men det tror jeg skal gå bra. Vi er vant til å ha så tette kamper i Bringserien. Vi har trent såpass godt, at det kan være en fordel for oss, forteller treneren.

Ifølge Hårsaker har venner og familie av guttene tenkt å ta turen til Stange for å heie på dem.