Dermed står Jan Ketil Bergs mannskap bokført med fire poeng på fire kamper etter å ha spilt uavgjort i samtlige kamper til nå denne våren.

LUND: Her er Håkon Lund i aksjon for Melhus mot Rosenborg 2.

Fire uavgjort på fire kamper

Forrige helg var det Melhus som kunne juble for ett poeng på overtid i 1–1 kampen hjemme mot Gjøvik-Lyn, men søndag var rollene snudd. Nå slapp laget inn mål langt på overtid i 2–2 kampen borte mot Rosenborg 2 og står dermed igjen med ett poeng også fra den kampen. Laget har nå spilt uavgjort i alle sine fire første kamper denne sesongen og venter fortsatt på den første seieren.

- Det er så klart stor forskjell på ett og tre poeng. Vi må snart begynne å vinne kamper. Det blir lite poeng av dette, selv om jeg er fornøyd med prestasjonen i dag. Det er bittert at det ryker langt på overtid, innrømmer Melhus-trener Jan Ketil Berg til Trønderbladet like etter kampslutt på Lerkendal kunstgress søndag ettermiddag.

Solid 2. omgang

Det så lenge ut som lagene skulle til pause på 0-0, men en uheldig Melhus-keeper Adrian Husby måtte se et tilbakespill fra høyreback Pål Riaunet gå i mål på komisk vis. Dermed gikk vertene til hvilen med en fortjent 1–0 ledelse.

Etter hvilen var det derimot et helt annet Melhus-lag som kom på banen.

- Det var også litt av planen. Vi skulle høyere i banen og skape mer trykk på dem. I 2. omgang synes jeg vi er gode, sier Berg.

Samin Meskinyar brukte bare ett minutt på å skape balanse i regnskapet, før midtstopper Håvard Ler raget høyest på en dødball og headet inn 1–2 til gjestene fra Melhus.

Det så også lenge ut til å bli sluttresultatet, helt til Rosenborg 2 fikk et tilsynelatende billig frispark langt på overtid.

- Under pari

Olaus Skarsem har slitt med skade den siste tiden, men er nå tilbake for fullt og spilte hele kampen for Rosenborgs 2. lag søndag. Han oppsummerer lagets, og sin egen, prestasjon slik:

- Dette var langt under pari, både for min egen og lagets del. Det er et lite plaster på såret at vi kommer tilbake og får med oss ett poeng i det minste, sier Skarsem.

- Melhus er et bra lag. Det kjemper hardt og gjør det vanskelig for oss. All honnør til dem for innsatsen de legger ned. legger han til.

Skarsem har fått spilletid for Rosenborgs A-lag både i cupkampen mot Steinkjer og i Mesterfinalen mot Lillestrøm. På onsdag venter Brattvåg i cupen.

- Jeg har foreløpig ikke fått noen signaler på om jeg er med i troppen til den kampen. Vi får bare vente å se, avslutter han.

Neste mulighet for Melhus-herrene til å ta sesongens første trepoenger er førstkommende lørdag. Da venter Ottestad på bortebane. Ottestad røk lørdag 1–3 borte mot Steinkjer og ligger sist på tabellen med to poeng etter fire kamper.

Laget:

Adrian Husby – Pål Riaunet, Eirik Ramlo, Håvard Ler, Kim Roger Laugsand – Samim Meskinyar, Martin Nilsen, Ole Gunnar Øien (Petter Borgen 89 min.) - Håkon Lund, Geir Holthe (Martin Kusslid 65 min., Mats Olav Olsen 82 min.), Basem Issa (Kristian Døhl 90 min.).