Melhus åpnet årets sesong med å spille 2-2 hjemme mot Løten forrige helg. Lørdag sto sesongens første bortekamp for tur, da laget gjestet Brumunddal, som var to divisjoner over Melhus i ligasystemet forrige sesong. En forholdsvis jevn og sjansefattig kamp endte til slutt 0-0. Dermed står Melhus med to poeng etter like mange kamper i årets 3.-divisjon.

– Vi er godt fornøyd med å få med oss ett poeng herfra, oppsummerer Melhus-trener Jan Ketil Berg når vi treffer ham på telefon på vei hjem fra Brumunddal lørdag ettermiddag.

– Solid gjennomført

Melhus gjorde to endringer på laget som møtte Løten forrige helg. Roar Strand (nakkeskade) og Martin Kusslid (lyskeskade) sto begge over, og ble erstattet av Mats Olav Olsen og Pål Riaunet, mens Kim Roger Laugsand ble flyttet opp på venstrekanten.

Berg var fornøyd med gjennomføringen og hyller spesielt lagets forsvarsinnsats.

– Vi gjennomfører en svært solid kamp defensivt og slipper nesten ikke til noe som helst. Mye av det vi pratet om på forhånd greier vi å holde oss til. Den defensive strukturen var veldig bra i dag. Vi skal huske på at Brumunddal spilte i 2.-divisjon så seint som i fjor og det er et lag med ambisjoner om å kjempe i toppen vi møtte her i dag. Det skilte tross alt to divisjoner på oss i fjor, sier Berg. vel vitende om at årets Brumunddal-lag tapte stort i serieåpningen og har mistet en del spillere fra fjorårets tropp.

– Alle kan slå alle

– Jeg synes vi har fått en relativt bra start på sesongen og viser for alvor at vi ikke blir noen kasteball på dette nivået. Jeg tror det blir en veldig jevn serie i år der alle kan slå alle uten at noen lag kommer til å skille seg spesielt mye ut verken i topp eller bunn. Du ser Løten slår Kolstad 2-0 i dag, så uavgjortresultatet vårt mot dem i første kamp var kanskje ikke så dårlig som man skulle tro, legger han til.

Neste kamp for Melhus sin del er hjemmekamp mot Gjøvik-Lyn lørdag 28. april.

Laget: Adrian Husby - Roy Gunnar Pedersen, Eirik Ramlo, Håvard Ler, Mats Olav Olsen - Martin Nilsen, Ole Gunnar Øien, Samim Meskinyar (Petter Borgen 84 min.) - Håkon Lund (Tommy Solem 90 min.), Pål Riaunet (Basem Issa 70 min.), Kim Roger Laugsand (Kristian Døhl 88 min.).

Øvrige resultater:

Byåsen - Tillerbyen 0-1

Steinkjer - Tynset 3-1

Løten - Kolstad 2-0

Verdal - Ottestad 3-3

Inge Grytbak