Konkurranselysten tok overhånd og Marit Bjørgen la inn en liten spurt på slutten for å komme først over målstreken i Frøsetmarka skianlegg på Støren. Det holdt ikke til seier i showrennet fordi lagene skulle gå på idealtid og en tidsbruk som passet for en åtteåring i en stafett.

Showrennet var prikken over i-en etter en begivenhetsrik dag i Frøsetmarka skianlegg. Marit Bjørgen-rennet har gått over to dager, og begge dagene var det rekorddeltakelser. Sol fra skyfri himmel og fortsatt brukbart skiføre fikk mange til å komme til skianlegget. Løypene var godt preparert, og frivillige hadde stått på i timesvis for å lage best mulig skispor. Marit Bjørgen har som kjent varslet at hun avslutter skikarrieren, og mange hyllet skidronninga fra Rognes i løpet av helga. Timer med autografskriving og medaljeutdeling så ikke ut til å slite ut olympieren, og selv forklarer hun energien med egenskaper hun har.

Til slutt var det altså showrenn, og lagene ble innprentet at det var idealtid som gjaldt. Lagene skulle prøve seg på å gå med bare en stav og en ski. Ett av lagene var Team Bjørgen som hadde med to olympiske mestre, men det holdt altså ikke til seier likevel. Laget besto av Marit Bjørgen, Fred Børre Lundberg, Guri Hetland og Maren Endal (8).

Team Størenkameratene stakk av med seieren.