Lagkaptein Martin Nilsen ga Melhus en drømmestart på årets sesong da han skrudde et frispark i mål allerede før to minutter var spilt av lørdagens serieåpning hjemme mot Løten i Gruva. Det var også stillingen ved pause. Løten var det førende laget etter hvilen og det var ikke ufortjent at Kristoffer Bugge Holtung utlignet til 1-1 for gjestene like etter pause.

Mål og bom fra Øien

Ole Gunnar Øien spilte sin første offisielle seriekamp for Melhus lørdag etter overgangen fra Kolstad i vinter. Midtbaneeleganten sendte Melhus i ledelsen 2-1 på straffespark midtveis i 2.omgang, før han noen minutter senere misbrukte sjansen til å bli matchvinner da han skjøt sin andre straffe over mål. Isteden kunne Løten utligne til 2-2 ved Bugge Holtung.

Begge lag hadde sine sjanser til å få med seg alle tre poengene på tampen av oppgjøret, men flere mål ble det ikke og dermed kunne de to nyopprykkede lagene innkassere ett poeng hver i åpningskampen.

- Halvfornøyd

Melhus-trener Jan Ketil Berg synes laget leverte en bra forestilling, men var naturligvis litt skuffet over at det ikke ble full pott.

- Jeg er relativt fornøyd med prestasjonen vår, men det er så klart litt bittert å ikke stå igjen med tre poeng når vi leder kampen to ganger og brenner et straffespark på stillingen 2-1. Vi viser ihvertfall at vi har nivået inne. Nå vet vi hva som venter oss framover. Løten var kanskje enda litt bedre enn forventet, så nå vet vi hvor lista ligger og regner med det blir enda tøffere motstand etter hvert, oppsummerte Berg til Trønderbladet like etter kampslutt i Gruva.

Melhus møter Brumunddal på bortebane i sin neste kamp om en uke.