Søndag klokka 11.30 er det avkast i kampen mot Harstad.

Se kampen direkte i videostreamen øverst i artikkelen!

Avgjør opprykkskampen

Med sine to storseiere er Charlottenlund allerede vinner av opprykksspillet, og klar for 2. divisjon. Men det er to lag som rykker opp, og kampen om den siste opprykksplassen er vidåpen. Det står mellom Melhus/Gimse og Harstad. Med seier eller uavgjort rykker Melhus/gimse opp, mens Harstad trenger seier for å ta plassen i neste års 2. divisjon.

Stortap mot Charlottenlund

Melhus/Gimse hang godt med i starten av omgangen og hadde periodevis ledelsen mot favorittene fra Trondheim. Etter hvert festet imidlertid Charlottenlund grepet. Til pause leder trondheimslaget 20-14. I andre omgang fortsatte Charlottenlund sitt gode spill, og økte ledelsen. Ledelsen var stort sett på pluss/minus 10 mål, og det var dermed aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Til slutt viste måltavla 34-22 i favør Charlottenlund.

Viktig seier i første kamp

Lørdag klokka 11.30 spilte Melhus/Gimse den første av helgas tre kvalikkamper i Steinkjerhallen. På motsatt banehalvdel sto Alta-laget Bossekop.

Etter første omgang var stillingen 18-18. Bossekop begynte best og tok ledelsen fra starten av kampen. Så tok Melhus/Gimse over føringen, men klarte aldri å rykke fra med mer enn to mål. Mot slutten av omgangen kom Bossekop tilbake og utlignet, slik at det sto 18-18 til pause.

Også andre omgang startet jevnt, men etter hvert klarte Melhus/Gimse å sige fra. Til slutt ble resultatet 28-34 til Melhus/Gimse. Dermed ble det seier i den viktige innlendende kampen i opprykksspillet. To av de fire lagene rykker opp