Braktap mot Charlottenlund, men opprykkshåpet lever likevel for Melhus/Gimse

Favorittene fra Trondheim vant hele 34-22.
Sport

Melhus/Gimse tapte klart for Charlottenlund i den andre kampen i oppryksspillet. Det foregår denne helga i Steinkjer, der to av fire lag rykker opp til 2. divisjon.

Se opprykkskampen live søndag kl 11.30

God start

Kampen startet bra for Melhus/Gimses del. Melhus/Gimse hang godt med i starten av omgangen og hadde periodevis ledelsen mot favorittene fra Trondheim. Etter hvert festet imidlertid Charlottenlund grepet. Til pause leder trondheimslaget 20-14.

Klar ledelse

I andre omgang fortsatte Charlottenlund sitt gode spill, og økte ledelsen. Ledelsen var stort sett på pluss/minus 10 mål, og det var dermed aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Til slutt viste måltavla 34-22 i favør Charlottenlund.

God mulighet for opprykk

Melhus/Gimse vant sin første kamp 34-28 mot Bossekop.


Viktig seier i første kamp

Opprykkshåpet lever for Melhus-Gimse.

 

Siste kamp spilles søndag klokka 11.30. Den kampen går mot Harstad og blir en ren opprykksfinale. Både Melhus/Gimse og Harstad har slått Bossekop og tapt mot Charlottenlund. Melhus har imidlertid bedre målforskjell enn Harstad og kan også klare seg med uavgjort i kampen søndag.