Mandag denne uken arrangerte Flå IL hyggekveld med premieutdeling i gymsalen på Flå skole. Idrettslaget har aktive medlemmer, og de har ikke blitt mindre spreke etter at det ble bestemt å satse ekstra på folkehelsa.

Kvelden startet med utdeling av premier for deltakelse i årets skikarusell. Over 100 personer har deltatt på vinterens poengrenn og skileik i lysløypa på Fremo.

- Ett poengrenn ble avlyst på grunn av strømbrudd, men ellers har alle de seks andre rennene blitt gjennomført i fantastiske vinterforhold, opplyser aktivitetskoordinator Ragnhild Nyhus Røsbjørgen i Flå IL til Trønderbladet.

Hyllet dugnadsfolket

Det ble rettet en stor takk til to hjelpsomme damer, Anne Reitan og Nordhild Forsell,  som har stekt vafler i skihytta til glade skibarn og voksne hver onsdag etter jul.

De trofaste tidtakerne Anders Stensås, Andreas Stensås og Øyvind Mellingen ble også takket, samt løypekjørerne Jon Olav Eidsmo, Jørn Bolland, Esten Engan, Ketil Reitan, Ivar Bjørgen og Arnstein Holte, som sørger for perfekte skispor, både i lysløypa og på Langmyra gjennom hele vinteren.

Takket av trimleder

Trimavdelinga fortsatte kvelden med premieutdeling til spreke flåbygg som har besøkt trimpostene utover Flåmarka og rundt omkring på Ler, og i tillegg deltatt på ulike arrangement. Årets Flå-trimmer ble Ivar Øian.

Leder i trimavdelinga, Kari Johanne Einvik, går av etter seks år i vervet. Hun ble takket av med gave og blomster fra Flå IL og trimavdelinga.

- Hun har gjort en særdeles utmerket jobb for trimavdelinga og idrettslaget, forteller Nyhus Røsbjørgen.

Vellykket Flå Challenge

Til slutt ble det uttrekningspremier for årets nysatsing: Flå Challenge. Hele 63 personer har deltatt på konseptet som handlet om å gjennomføre minst ti treninger på ti uker.

Seansen ble ledet av trenerne for basistreninga, Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen. Hovedpremien, som var overnatting på en av Trondhjems Turistforeningshytter, ble vunnet av Arild Borren.

Trond Henrik Reitan fikk premie for å ha deltatt på flest ulike typer treninger. Eli Losen fikk premie for fleste antall ganger på trening, og familien Bård og Ann Kristin Eggen fikk premie for årets  «Challenge familie».

Det ble også vist bildekavalkader fra ski, trim og Flå Challenge.

Se bildeserie fra hyggekvelden øverst i artikkelen!