Vinn premier i Eliteserien Fantasy

Nå har nærmere 300 personer blitt med i ligaen til Trønderbladet

Klarer du å sette sammen det perfekte laget på fotballspillet og slå andre i Gauldalen?

Har du ennå ikke laget deg lag på managerspillet Eliteserien Fantasy? Hiv deg rundt og meldt deg inn i ligaen til Trønderbladet. Bruk koden 32130-7273.   Foto: Skjermbilde/Eliteserien Fantasy

Sport

Lørdag sparkes Eliteserien i fotball i gang med oppgjøret Ranheim - Brann på Extra Arena i fjæra på Ranheim. I den forbindelse har flere titusen fotballinteresserte i Norge registrert seg i det virtuelle managerspillet Eliteserien Fantasy.

Det er helt gratis å delta i spillet, og du kan registrere laget ditt her. Fristen for å velge lag til den første serierunden er lørdag 10. mars. Du kan melde deg på gjennom hele sesongen, men da går du glipp av mye poeng.


Bli med i Trønderbladets liga på Eliteserien Fantasy!

Er du Gauldalens Eliteserie-ekspert?

Sett opp ditt eget fotballag på det populære managerspillet og konkurrer mot Trønderbladets lesere.

 

Stor interesse

Trønderbladet har laget en egen liga i spillet. Her kan du bli med og konkurrere mot andre lesere av lokalavisa. Alle er velkommen, enten du kommer fra Melhus, Midtre Gauldal eller andre steder.

Fredag formiddag har over 50 personer meldt seg inn i ligaen til lokalavisa og antallet vokser stadig. Spre ordet til dine Fantasy-venner, for dette blir gøy! Kanskje du er Gauldalens nye Eliteserie-ekspert!

Slik blir du med i Trønderbladet-ligaen

Å bli med i ligaen er enkelt. Velg Ligaer i fanen til spillet, deretter trykker du Lag eller blir med i liga. Velg så Bli med i en liga og trykk deretter Bli med i privat liga. Til slutt søker du opp «Trønderbladet-ligaen» ved å bruke koden 32130-7273.

De tre spillerne som havner øverst i ligaen til Trønderbladet kan vente seg flotte premier ved sesongslutt.


I helga serieåpner Ranheim mot Brann

Solbakken: - Jeg er klar hvis jeg får muligheten

Ranheim-spiller Ola Solbakken håper å få spilletid når Eliteserien sparkes i gang til helga.