Vinter-OL er i full gang og det er fort gjort å glemme alt det andre som skjer på idrettsfronten. Forrige helg gikk det fjerde rennet i ST-cup av stabelen i Granåsen.

Lørdag var det klassisk normaldistanse på programmet. Under fine forhold ble Lone Johansen fra Melhus IL nummer to i klassen 19/20 år, mens Kamilla Vedal fra samme klubb vant klassen 17 år.

Prestasjonene i skisporet gjorde at Johansen og Vedal ble kretsmestere.

Flere gode resultater

I samme klasse som Johansen ble Maren Stenset Furutangvik fra Leik IL nummer seks. Siri Børseth fra Sokna IL gikk inn til en tolvte plass i denne klassen.

I klassen jenter 16 år ble Frida Haugskott fra Buvik IL kretsmester. Anne Dorthe Ysland fra Leik IL ble nummer syv i denne klassen.

Fjorden Ree nummer tre

Hos mennene i klassen 19/20 år gikk Magnus Øyaas Håbrekke fra Melhus IL inn til en syvende plass. Jonas Unsgård fra Leik IL ble her nummer ti.

Tobias Vedal fra Melhus IL tok en 15. plass. Fra samme klubb ble Edvin Grøtan Eriksen nummer 18. En annen Melhus-løper, Lasse Langørgen, gikk i mål som nummer 28.

I klassen 18 år ble Anders Fjorden Ree fra Støren Sportsklubb nummer tre. Håkon Gorseth Halvorsen fra samme klubb gikk inn til en syvende plass. Like bak ble Sander Lillebudal fra Leik IL nummer åtte.

Bjørn Vestermo-Reitan kom i mål på en tolvte plass i samme klasse.

For flere resultater av de lokale utøverne kan du følge denne linken.