Jevn kamp i Leangenhallen

Sliteseier for Melhus/Gimse-damene

Mye stang ut mot Strindheim, men det holdt til seier.

Melhus/Gimse fikk ingenting gratis i oppgjøret mot Strindheim i helga.   Foto: Melhus/Gimse Håndball

Sport

Lørdag spilte Melhus/Gimse-damene bortekamp mot Strindheim i Leangenhallen. Det ble en relativt jevn kamp der Melhus/Gimse til slutt vant 33-26. Til pause var stillingen 11-14.

– Dette var kampen vi snakket om før sesongen startet. Gjennom en hel sesong så kommer det minst en kvikksandkamp. Dagen der ingenting flyter, det er stang ut på det meste, sier trener Jan Erik Wiedemann ifølge melhushandball.no.


88 nettkjenninger på to kamper

Melhus/Gimse utklasset motstanderne

Håndballdamene feide over bunnlagene Skaun og Sverresborg 2.

 

Løsningen på å vinne kampen da det gikk litt imot var å beholde fatningen, finne roen og løse problemene.

– Vi hadde stor respekt for Strindheims kapasitet og undervurderte dem ikke. For omtrent en måned siden slo de Elnesvågen og vi måtte også slite lenge med dem da vi møtte dem i Melhushallen i høst. Strindheim har mange dyktige spillere, så tabellen lyver litt i forhold til hvor gode de egentlig er, oppsummerer Melhus/Gimse-treneren.

– Vi produserer veldig mange gode muligheter i dag, som vi enten ikke utnytter eller som vi bommer på. Vi får heller ikke det defensive samspillet mellom forsvar og målvakt til å stemme, så da ble det en jevn match, forklarer Wiedemann.

De hvite og svarte topper fortsatt serien med 33 poeng. Bak jakter Kristiansund med 29 poeng, som har én kamp mer spilt, mens Spjelkavik innehar tredjeplassen med 25 poeng.

– For oss var det fint å få en slik kamp nå etter å ha overkjørt motstanderne i de siste kampene. Vi har godt av å komme oss godt nedpå jorda igjen, før vi skal spille mot Elnesvågen og Kristiansund de neste to kampene, sier treneren.


Melhus-jente på landslag i håndball

- Det er flere på laget som burde vært der

Marie Kristine Rokkones Hansen skal delta på sin sin første ungdomslandslagssamling.