88 nettkjenninger på to kamper

Melhus/Gimse utklasset motstanderne

Håndballdamene feide over bunnlagene Skaun og Sverresborg 2.

Melhus/Gimse fant veien til mål hele 88 ganger i de to hjemmekampene i helga. Her spiller de mot Sverresborg 2.   Foto: Melhus/Gimse Håndball

Melhus/Gimse-damene hadde mye å juble for i helga.   Foto: Melhus/Gimse Håndball

Sport

Damelaget til Melhus/Gimse virker utstoppelige for tiden. I helga spilte de hjemmekamp mot to av lagene som ligger nederst på tabellen i serien -Skaun og Sverresborg 2.

I den første kampen mot Skaun sto Melhus/Gimse-damene godt bakover og nektet bortelaget å score mål. Kampen endte 43-16.

I oppgjøret mot Sverresborg 2 var hjemmelaget litt mer unøyaktige bakover. Motstanderen fikk flere returer og baller i angrepsspillet til Melhus/Gimse. Likevel vant de hvite og svarte 45-27.

- De fikk en god del flere mål enn hva vi er fornøyd med. I tillegg gjorde vi noen taktiske grep i andre omgang for å øve på noe vi ikke helt behersker ennå. Derfor endte vi opp med å slippe inn hele 27 mål, sier trener Jan Erik Wiedemann ifølge melhushandball.no.


Melhus/Gimse-damene med ny seier

Fosser videre mot opprykk

Håndballaget er et steg nærmere 2. divisjon.


Melhus/Gimse hadde ingen vanskeligheter med å slå Skaun i helga.   Foto: Melhus/Gimse Håndball

 

Til sistnevnte nettsted forteller håndballtreneren videre at det ikke trenger å være lett å spille kamper mot lag som det forventes at de skal slå.

- I det ligger en utfordring om at en lett kan tro at en ikke behøver å yte 100 prosent. Dette var vi veldig bevisste på. Vi skulle forberede oss som normalt og trøkke til fra start. Mot begge lagene tok vi føringen fra start og slapp den aldri fra oss, opplyser Wiedemann.

- Vi sier oss fornøyd med fire poeng og en målforskjell på 88-43. I tillegg avga Kristiansund 2 poeng mot Elnesvågen på lørdag, fortsetter han.

Melhus/Gimse står nå oppført med 576 scorede mål og 361 innslupne mål.

Denne uka har laget planer om å få til gode treninger, slik at de kan bli enda bedre. Neste helg venter en ny vanskelig kamp mot et Strindheimlag som har hentet inn forsterkninger.


Melhus/Gimse-damene vant toppkampen mot Spjelkavik

– Nå er vi i førersetet

Trener Jan Erik Wiedemann er fornøyd med helgas prestasjon i Melhushallen.