15. - 17. desember er det klart for Skandinavisk Cup i Vuokatti i Finland.

Fredag er det 10- og 15-kilometer fri teknikk på programmet. Helga fortsetter med sprint fri teknikk på lørdag og 10- og 15-kilometer klassisk på søndag.

Flere lokale utøvere skal konkurrere i de finske skoger.

Brødrene Fredrik og Martin Riseth er begge påmeldt til cupen. Sistnevnte har planer om å gå alle tre stilarter, mens Fredrik dropper 15 kilometer fri teknikk.

Magnus Stensås fra Lundamo skal gå alle konkurransedagene. Løperen som går for Tydal IL ble nummer to i Størenrennet forrige helg, kun slått av klubbkamerat Niklas Dyrhaug.

Også Sivert Grøtan Eriksen reiser til Finland for å gå Skandinavisk Cup. Byåsen-løperen er påmeldt til sprinten og 15-kilometeren klassisk.

Kalvå håper å bli frisk

Anne Kjersti Kalvå skulle egentlig delta i verdenscupen i Davos forrige helg, men måtte stå over etter å ha pådratt seg en lett forkjølelse. Langrennsløperen fra Lundamo er heller ikke med i troppen til verdenscupen i Toblach.

I en SMS til Trønderbladet tirsdag ettermiddag skriver Kalvå at hun fortsatt er småsyk, men at hun har et mål om å gå et av rennene i Vuokatti.

- Jeg er usikker på om jeg rekker å bli frisk. Jeg håper å få gått tikilometeren på søndag, det er i hvert fall plan A, opplyser Kalvå.