Her poserer Marit Bjørgen i den nye OL-dressen

Er dette rognesbyggens nye gulldress?

Her prøver Marit Bjørgen den nye OL-dressen.   Foto: Lars Krogsveen

Sport

OL i Pyeongchang nærmer seg med stormskritt og det norske langrennslandslaget er i gang med forberedelsene til neste års store høydepunkt.

Tidligere denne uken fikk Marit Bjørgen og Johannes Høsflot Klæbo for første gang prøve den nye OL-dressen, som forhåpentligvis skal gi de trønderske skistjernene gullmedaljer i de sørkoreanske skogene.

Ifølge produsenten har de utviklet en høyteknologisk racingdress som passer til høy fart.

– Vi har tatt med oss erfaringer fra VM dressen og fokusert på den tilbakemelding vi har fått fra utøverne selv. Nå har vi fintunet detaljer i dressen til OL i Pyeongchang. passformen er justert, spesielt rundt viktige steder som skulder og hals, sier Øystein Bråta, kommersiell direktør for Dæhlie Sportswear til langrenn.com.