Olympisk mester ledet G16-trening

Ragnhild Gulbrandsen besøkte Ler i forrige uke.
Sport

Gauldal FK er en såkalt Eat Move Sleep-ambassadør gjennom Flå cup som klubben som hvert år arrangerer første helga i september. I den forbindelse hadde en "super-tirsdag" i forrige uke med tidligere landslagsspiller Ragnhild Gulbrandsen som gjestetrener for klubbens G16-lag. Guldbrandsen ble olympisk mester da kvinnelandslaget slo USA i finalen i Sydney for 17 år siden.


Solskinnscupen

Ingenting å utsette på værgudene denne helga.

 

Ifølge en rapport fra Gauldal FK var treningen veldig fin og en stor inspirasjon for både spillere og trenere hos G16.

I etterkant av treninga inviterte GFK alle spillere, trenere og foreldre i klubben til Eat Move Sleep-seminar med Ragnild i Hindberghallen ved Flå skole. Her var fokus mat, bevegelse og søvn, og Ragnhild gikk igjennom prinsippene rundt eat-move-sleep-konseptet.

Etterpå fikk de fremmøtte stille spørsmål. De aller fleste spørsmålene gikk på hennes karriere og opplevelser. Hun fikk også spørsmål om hva hun tenkte rundt de siste hendelsene rundt dame og herrelandslaget. Her fikk mange av barna i klubben snakke om fotball med en med 80 landskamper for Norge.


Deltar i storturnering for å knytte tettere bånd

Gauldal FK sender fire lag til årets Gothia cup. Der skal spillere, trenere og foreldre lære bli bedre kjent med hverandre.Gauldal FK attraktiv på sponsormarkedet

Den nystiftede klubben har signert med to sponsorer, og har spillere klar til kamp.