Melhus tok lørdag turen til Kyrksæterøra og rekordtidlig serieåpning i 4.-divisjon etter fjorårets opprykk fra 5.-divisjon. På motsatt banehalvdel sto opprykksfavoritt KIL/Hemne, som på sin side rykket ned fra 3.-divisjon sist sesong.

En relativt sjansefattig kamp endte til slutt 0-0.

– Vi er godt fornøyd med resultatet og er glade for å få med oss noe hjem herfra.

Slik oppsummerer assistenttrener Tore Havdal lørdagens serieåpning på telefon like etter kampslutt i Ånesøyan.

Kunne tippet begge veier

– De har to stangskudd i første omgang, mens vi har ett skudd som treffer tverrliggeren. I andre omgang har vi en kjempesjanse som vi misbruker. De kjører kampen det siste kvarteret, så totalt skal vi være glade over å få oss noe hjem fra dette oppgjøret i en kamp som fort kunne bikket begge veier, forteller Havdal.

Nå venter tre ukers pause med innlagt påskeferie før neste seriekamp spilles lørdag 22.april.

– Det var veldig godt å komme i gang. Vi har gått og ventet på denne kampen en stund nå, og når vi i tillegg klarer å få med oss et godt resultat hjem fra det som trolig er seriens beste lag, må vi si oss godt fornøyde, sier Havdal.

Roser laginnsatsen

Er det noen spesielle du vil trekke fram fra dagens kamp?

– Egentlig ikke. Det er først og fremst en solid laginnsats vi leverer, der kanskje spesielt den defensive biten er verdt å fremheve, avslutter en tilfreds Havdal.

Melhus møter Surnadal i treningskamp hjemme i Gruva andre påskedag før serien fortsetter med hjemmekamp mot Kattem 22. april.