- Ønsker flere fra Midtre Gauldal

1250 barn er påmeldt til årets Melhus Cup i Gruva. Men det er plass til enda flere, og Geir Christian Lunde oppfordrer spesielt lag fra nabokommunen i sør til å melde seg på.

Geir Christian Lunde 

Sport

Melhus Cup 2016 arrangeres i Gruva helgen 20.–21. august for gutter og jenter i klassene 7–13 år. Hele 150 lag fordelt på 26 klubber er nå påmeldt til årets turnering.

Les også: Rekordpåmelding til Melhuscupen

–Fin spredning

Geir Christian Lunde, en av grunnleggerne av Melhus Cup, er glad for å se at klubber fra flere deler av landet kommer til Melhus.

–Det er veldig hyggelig at vi også i år får besøk av mange lag fra våre nabofylker. Både Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag og Hedmark er representert, i tillegg til mange lag fra Sør-Trøndelag. Fra Vestlandet får vi besøk av Clausenengen fra Kristiansund, Averøykameratene fra Averøya og Bud fra Fræna litt nord for Molde og Surnadal. Nabofylket i nord er representert ved Remyra fra Stjørdal, og Leksvik fra Fosen. Fra Hedmark kommer lag fra Tynset. Det gir en meget fin spredning i påmeldte klubber og lagene har da mulighet til å spille mot motstandere de ikke møter til vanlig, forteller Lunde i en mail til Trønderbladet.

Ønsker flere

Selv om Lunde er veldig fornøyd med den gode spredningen av påmeldte klubber til årets cup, skulle han gjerne sett flere påmeldte fra nabokommunen i sør.

–Selv om påmeldingsfristen er passert, så er det fortsatt mulig å få delta da vi har ledig plass i noen av klassene. Spesielt kunne vi ønsket oss påmelding fra klubber fra Midtre Gauldal, oppfordrer Lunde i en mail.

Les også: Ingrid skal spille i EM

1250 deltagere

Det er forventet at det blir stappfullt med små og store i Gruva under årets Melhus Cup.

–I løpet av de to dagene cupen arrangeres vil det bli spilt over 225 kamper, og rundt 1250 gutter og jenter vil delta med stor innsats og glede. Når vi i tillegg har bestilt strålende vær, så ligger alt til rette for ett flott arrangement også i år, skriver Geir Christian Lunde i en mail til Trønderbladet.