Roar Strand har signert for Melhus

Men lover ikke at han kommer på banen med én gang.

SISTE KAMP: Roar Strand (midten) med gullmedaljen spilte sin siste eliteseriekamp høsten 2010 og ble hyllet som seriemester etter kampen mellom Rosenborg og Aalesund.  Foto: Gorm Kallestad, NTB scanpix

Sport

Rosenborg-legenden Roar Strand la opp etter 2010-sesongen, og bor nå på Melhus med familien. Han har holdt seg i form, men fotballformen er ikke hva den var. Han har spilt noen oldboys-kamper for Rosenborg. Men nå har 46-åringen signert for Melhus i 5. divisjon.

Les også: Starter danseskole i Melhus

- Hehe… Jeg har først og fremst skrevet navnet mitt på et papir for klubbskifte. Foreløpig er det ikke så mye mer enn det. Så har jeg tenkt å trene litt etter hvert, og deretter får vi se om det blir noen kamper, sier han til adressa.no.

Ifølge adressa.no ønsker ikke Strand så mye oppstuss rundt at han har skrevet under for Melhus, men medgir at nok blir litt oppmerksomhet rundt en spiller med hans merittliste.

Det var på Melhus fotballs Facebook-side nyheten først ble kjent.

- Med Roar sin enorme rutine og forbilledlige innsats får seniorstallen vår en glimrende forsterkning. Det vil også bli en ekstra inspirasjonskilde for våre seniorgutter som jobber hardt på trening og kamp for «drømmen om 4.divisjon» neste år, skriver Melhus fotball på Facebook.