Fredag kveld fikk trimgruppa i Flå IL ildsjelpris under Sør-Trøndelag idrettskrets' hederskveld på Clarion hotell i Trondheim. Under utdelinga ble det gitt pris til ei gruppe/enkeltperson fra hver kommune.

Ut på tur

Ikke bare fredag kveld var det feiring av prisen. I dag søndag arrangerte trimgruppa tur til Bortsvollen, og ordfører Jorid Jagtøyen var invitert med. Hun møtte opp med ungene Jenny og Kristian, og familiens hund Trixi var også med.

Trimgruppeleder Kari Johanne Einvik forteller at det var tre ulike startmuligheter for turen. Målet er Bortsvollen.

- Der blir det litt aktiviteter for ungene og bålkos, sier Einvik.

Einvik er svært glad for ildsjelprisen.

- Det er artig å holde på med trimaktiviteter når folk bruker arrangementene våre og trimpostene. Ved å ha ulike aktiviteter, får vi med oss folk som synes det er tyngre å dra ut alene. Det er artigere å være sammen, og vi motiverer hverandre, sier Einvik.

Mange på trimpostene

14.000 besøk er registrert på de 18 trimpostene Flå idrettslag. Trimgruppa har ett arrangement i måneden, og arrangerer blant annet Gudrunhuletrimmen.

Ordfører Jorid Jagtøyen sier at ildsjelprisen til trimgruppa i Flå idrettslag er vel fortjent. Hun var til stede under prisutdelinga fredag kveld, og nølte ikke med å takke ja til tur i Flåmarka.