- En veldig bra prestasjon av guttene, sier boksetrener Helge Wærøy, som mener en av Melhus-bokserne hans hadde fortjent bestemannspremien i ungdomsklassen på B30 Box cup i Leangenhallen lørdag.

Ken-Tore Halland (14) lå under mot svenske Soheil Shahbozan med fire poeng i starten av innledningskampen i 57-kilosklassen.

- Han slo ganske hardt. Men kondisen min knakk han, forklarer Ken-Tore, som stoppet motstanderen i tredje runde.

Kristian Stellander (15) måtte opp to vektklasser for å unngå å møte klubbkamerat Daniel Nilsen Bjørneraas (16) i 60-kilosklassen. I 66-kilosklassen møtte han Jørgen Langås fra Ulfan. Også den kampen ble stoppet av dommeren, i 3. runde. Og Kristian fikk bokse finale mot Ole Magnus Leifseth fra Bodø bokseklubb.

- Etter to tellinger stoppet dommeren kampen til Bodø-bokserens fordel. Men Daniel gjorde en kjempeprestasjon. Motstanderen var en rutinert kar, og til slutt var det han som endte opp med bestemannspremien, forklarer Wærøy.

Daniel fikk med seg sølv og blåveis etter å ha gått sin andre og tredje boksekamp i karrieren. Han har holdt på snart et år.

Men dette var første blåøyet, forteller Kristian, som ikke akkurat ble lei seg for det trofeet.

- Det er litt tøft, mener 15-åringen.

- Det skal vises at en har herjet litt i helgene, spøker Wærøy.

Det skulle imidlertid bli enda et gull for Apollo-bokserne i helgen, og den prestasjonen var det Tromsø-gutten Arne Ernstsen (19) som sto for. Med poengseier 21-7 mot Marius Barkenæs fra Drøbak i den første kampen, og 17-5-seier mot Adnan Shishikhanov fra Trym i finalen i 75-kilosklassen.

- I den andre kampen var jeg nær ved å stoppe han, men jeg vant greit på poeng og er fornøyd med det. Gull er det beste man kan få, oppsummerer Ernstsen, som dermed tok sin sjette seier på like mange kamper.

APOLLO-BOKSERNE: Ken-Tore Halland (14), Kristian Stellander (15), Arne Ernstsen (19) og Daniel Nielsen Bjørneraas (16).