Singsås måtte vinne sin kamp i dag for å holde liv i opprykksdrømmen. Samtidig var de avhengige av hjelp fra Selbu for å unngå flere kvalifiseringsrunder.

- Benken fikk oppdateringer på hvordan det gikk i den andre kampen, så vi visste forsåvidt hvordan det lå an, forklarte Monica Dahl og Marthe Stornes Løkken etter kampen.

Men Singsås-damene hadde egentlig nok med sin egen kamp. Til tross for at de ledet med to tidlig i kampen, og hadde 2-1 til pause, greide Sverresborg å utlikne fem minutter før full tid.

- Jeg håpet fortsatt, men begynte å tenke "søren, skal det glippe", fortalte Stornes Løkken.

Men et Singsås-frispark fra 20-25 meter signert Monica Dahl lettet stemningen betraktelig. Tre minutter senere fjernet Ida B. Andersen all tvil med 4-2, og da hadde det liten betydning at Sverresborg fikk et trøstemål like før dommeren blåste.

De to første Singsås-målene var det Monica Dahl og Linda Aune som scoret.

Etter kampen var det bare smil og se hos vertene.

- Det kjennes råbra!

- Herlig!

- Vi tror det egentlig ikke, jublet Gauldalens beste damelag.

For to kamper siden virket andredivisjon nærmest håpløst fjern. Singsås hadde tapt 1-14 borte mot Egge og 3-5 borte mot Sverresborg, og bare Selbu lå bak i kvalik-gruppa.

- Hele sesongen har vært en lagseier, fastslo Dahl og Stornes Løkken etter den vellykkede snuoperasjonen.

Først skal jentene ha en intern opprykksfest, men på fotballfesten sammen med Singsås-herrene 15. november blir nok stemningen ekstra god, ettersom også de sørget for opprykk forrige helg.