Buvik skolekorps arrangerer loppemarked i helga: - Vi har fått inn utrulig mye bra, her kan folk i alle aldrer gjøre skup, lover Marit Eidskrem Tørø.

Dugnadsgjengen bak loppemarkedet håper å fylle Skaunhallen og få inn mellom 50 og 100.000 kroner på loppene. Tidligere loppemarked har fått inn 60.000 kroner.

Trenger nye instrument

Buvik skolekorps har stor pågang av musikkglade barn og unge som vil være med. Til høsten blir det stående kommende musikanter på venteliste.

- Vi har mange aspiranter som står i kø og treng nye instrument, forteller Marit Eidskrem Tørø.

- Noe for enhver

Bøndernes hus i Buvika begynner å fylles av lopper. Der ligger det nå lagret alt fra barnestoler, langrennski, nye Ikea-møbler til regissør-klappstoler. Korpsforeldrene forteller at de tar imot lopper til og med fredag. Lørdag blir varene flytta til Skaunhallen. Prisene skal sørge for at de blir kvitt alt:

- Vi har låge priser, for alt skal ut. Det er ei linje vi har lagt oss på, forteller Marit Eidskrem Tørø og legger til:

- Her kan du gjøre skikkelige skup. Vi har fått utrulig mye fint. Vi har bare tatt inn varer som er i orden og fine. Her er det varer som er til interesse for folk i alle aldrer.

Tøffe tider

Korpset i Buvika som nå er rundt 45 medlemmer, merker også de tøffe finanstidene:

- Det blir verken korpstur eller stevne til høsten, på grunn av de vanskelige tidene. Det er litt av bakgrunnen for at vi arrangerer loppemarkedet. Vi er veldig åpne for sponsorer, forteller Marit Eidskrem Tørø. Loppemarkedet i Skaunhallen åpner lørdag og avsluttes søndag.

LOPPEDUGNAD: Korpsforeldrene Marit Eidskrem Eørø, Line Søraker, Wainy Stenkløv og Sudun Rise med et lite knippe lopper som selges i Skaunhallen lørdag.