På lørdag og søndag er det klart for Leik Cup i fotball på Korsvegen stadion. Lørdag blir også «Skytingens dag» arrangert i Skytterhuset på Hølonda. Denne dagen blir det også en minneutstilling om Anders Krigsvoll og kulturkveld i Kotsøy samfunnshus. Blant annet blir det i tillegg åpen dag hos Barents Outdoor i Melhus, med utendørs teltuststilling.

Denne helgen er det også klart for Lundamodagene. På programmet står blant annet fest i Horghallen med Carina Dahl på fredag, og pubkveld med quiz og mer musikk på lørdag. På lørdagen blir det også kanonballturnering i Lundahallen. I helgen blir det også arrangert ting i forbindelse med Sagauka i Melhus, og på programmet står blant annet utstillinger, kurs, konsert og sagavandring.

Denne helgen blir blant annet også «Frivillighetens år» markert i både Melhus og Midtre Gauldal. Noe av det som skjer i den forbindelse i Melhus er dans, konsert, kino og café, samt utstillinger med lag og organisasjoner. I Midtre Gauldal blir det blant annet quiz med Drillo og Arne Scheie, pubkveld, kunstutstilling, olabilløp, «pirathinderbane», karamelldropp og stafett.

Lørdag blir det motordag og søndag kvalifiseringsløp på Bollandsmoen. Melhus Jeger og Fiskerforening inviterer til åpen dag på lørdag ved skytebanene på Skjetnemyra i Melhus.

Fredag har kulturskolen i Midtre Gauldal avslutningskonsert ved prestegården, og samme dag har også ungdomsklubben åpen dag.