STOR OPPLEVELSE: Eggkleiva mannskor ble en stor opplevelse i Skaun kirke, og strakk seg langt både da de hadde egen avdeling og mens de var i samsang med Frode Alnæs. Einar Ellefsen var en av solistene.
RETT OG GÆLI: Forfatter Idar Lind tok i åpningstalen opp etikk, og reiste spørsmålet om det som kunne kjennes som etisk riktig under møllekonflikten i Buvika, er rett i dag.
UTEKONSERT: Publikum koste seg på tunkonserten selv om det var en heller kjølig augustkveld.
I SLAG: Sammen med pianist Morten Huse holdt Frode Alnæs en spenstig konsert på Konstad nordre, og vekslet mellom å fortelle historier til å spille.
Tunkonsert
JA!: Anders Aa. Morken fikk lørdag sin Hege Solvang i en stemningsfull vielse på Husaby. Været var selvsagt ordnet med for lenge siden, understrekte sokneprest Dagfinn Bjerkenstrand.
STEMNINGSFULLT: Duo Cromatica var med og lagde en helt spesiell ramme rundt årets vielse på Husaby.
TRADISJONELT: Med hest og kjerre dro de nygifte til markedsplassen for sin første dans som ektefolk.
POPULÆRT MARKED: Peer Taraldsen anslår at rundt 5- 6000 mennesker fikk med seg noe av festivallivet i helga. På markedsplassen lørdag var det i alle fall godt med folk.
UNGE GRÜNDERE: Mari Berg Opland, Lena Onsøien og Anita Eide brukte lørdagen til å selge makramé-smykker.
RUTINERT: Roar Kjølv Jenssen har spilt «Hjortefot og Kristiansen» over 800 ganger, men var ikke mindre entusiastisk i sin opptreden av den grunn. Forestillingen bruker han også som en del av lederkursene han holder for StatoilHydro.
ENGASJERTE: Ungene lot seg absolutt begeistre av den spennende, artige, flaue og skumle forestillingen om Hjortefot og Kristiansen.
SNADDER: Thomas, Henrik, Ida Helen, Tine, Leo Amadeus og Pia Mari stekte pinnebrød.
EVENTYRVERDEN: «Kyss frosken» stod det på et skilt under den grønne figuren til kunstner Eli Stav. «Stuntet» fungerte, og bildet ved samme navn ble et av de første bildene som ble solgt under utstillingen.
Stine Fagertun spilte cello på Litterært SPA i Skaun kirke
Inge Eidsvåg holdt foredrag med tittelen «Det var freden jeg ville» og tok opp debatten rundt fredsprisen som ble gitt til den tyske pasifisten Carl von Ossietzky i 1935.
NESTEN HJEMMEBANE: Marte Huke leste fra alle sine tre diktsamlinger i Skaun kirke.