Singsås damelag har levert sin beste fotballsesong noensinne. Med 24 poeng havnet rødtrøyene fra Midtre Gauldal på femteplass i andredivisjon. Resultatet er bedre enn det jentene selv tippet på forhånd.

- Det har gått over all forventning. Vi trodde årets sesong ville bli en kamp for å overleve, i og med at flere veteraner la opp i fjor. Men de som har overtatt plassene, har gjort et godt inntrykk. De yngste skal ha mye av æren for at det har gått så bra, sier Svanhild Sagen (20), midtstopperen som har spilt samtlige kamper i år.

Mye å gå på

- Hvordan er fremtidsutsiktene?

- Det som har skjedd i sommer virker inspirerende på spillergruppa. Jeg håper alle fortsetter neste sesong. Laget har mye å gå på, mener Sagen.

Mange av spillerne bor og studerer i Trondheim. For å redusere reisebelastningen har klubbledelsen tenkt å legge enkelte treninger til Trondheim. Singsås kommer også til å trene en del innendørs.

Talenter

Singsåsjentene var ikke misfornøyd selv om det ble tap 2-1. Når sesongen oppsummeres, står 2-1 seieren over Orkla som en av de beste prestasjonene. Det var første gang laget greide å beseire orkdalingene.

PS! Damefotballen i Singsås IL har også rekruttering. Både jente- og småjentelaget har kjempet i toppen av sine avdelinger i år.

STERK SESONG: Svanhild Sagen og Singsås har levert sin beste sesong noensinne, med femteplass i andredivisjon.