Sjåføren fra arrangørklubben NMK-Melhus skapte elektrisk stemning på hjemmebane foran vel 2.000 på tribunen. Først ble det helt stille, deretter ropte og skrek alle inntil Børseth kontrollert passerte målflagget først med sin Volvo S40.

- Dette var helt rått. Jeg fikk en vanvittig start, og den siste bilen tok jeg like etter. Dette var herlig, og den oppturen vi trengte etter en frustrerende sesong, sa Børseth etter løpet.

Problemer

Melhusbyggen, som kjører sin andre sesong i denne klassen, fikk bekreftet at når bilen fungerer, har han noe å gjøre helt i toppen.

- Vi har slitt i hele år. Dette var den første NM-runden av totalt fire vi kom i mål. Nye ting har stadig dukket opp, og hovedproblemet har vært at vi aldri har ligget i forkant, noe som skyldes lite penger, forklarer eiendomsmegleren.

Børseth ble nummer tre i B-finalen fra femte spor. Totalt ble han nummer åtte i NM-runden på Bollandsmoen. Sammenlagt i NM ble det 16. plass på 27-åringen.

PS! Både Morten Langørgen og Knut Ove Børseth er tatt ut til å representere Norge i et supportrace under EM-finalen i Tyskland siste helga i september.

RÅTT LØP: Knut Ove Børseth (til høyre) kunne smile bredt etter at han ydmyket konkurrentene i C-finalen fra femte startspor. Her sammen med klubbkamerat Morten Langørgen.