Buvik vant 7-1 over Tynset i serieåpninga: - Viser at laget med sjøltillit har kapasitet til å bli blant de fem beste, sier trener Ketil Fjæran.

Etter første omgang var stillinga 1-1. I andre omgang viste fotballaget hva de er i stand til, bare de trur på seg sjøl:

- Etter treningskamper som ikke gikk så bra, er det utrulig bra med en slik kamp. Denne kampen gir oss sjøltillit. I andre omgang kom den berømte ketchup-effekten. De fikk utløp for frustrasjon og fikk på en måte hevna seg, forteller trener Ketil Fjæran. Sist Buvik scora sju mål i en kamp var i 2005.

Før seriestart låg Buvik øverst på tabellen, etter alfabetisk innordning. På grunn av prestasjoner leder nå Buvik serien etter en kamp. Ketil Fjæran understreker at dette på ingen måte er noe å ta av for.

- Hvilke mål har dere for sesongen?

- Vi må se på hvordan vi presterer på sikt, først da kan vi sette et konkret mål for sesongen. Det har gått veldig opp og ned i treningskamper og i turneringer. Men jeg kan uten tvil si at laget i utgangspunktet kan bli blant de fem beste om de presterer, sier fotballtreneren og kroppsøvingslæreren.

Kampfakta

3. Divisjon fotball, avdeling 19.

Buvik-Tynset 7-1 (1-1)

TRENER: - Denne kampen gir oss sjøltillit, sier trener Ketil Fjæran.