En bil kjørte av veien og inn i en lyktestolpe, og en annen kjørte av påkjøringsrampa på E39 innen få minutter fra hverandre torsdag kveld.

– Kjørte oss rett på den ene

Vaktleder ved Midt-Norge 110-sentral Eivind Schjødt sier at brannvesenet er på stedet ved begge trafikkuhell når Trønderbladet snakker med ham klokka 20.18.

– Det er to forskjellige brannvesen og vi er på begge stedene. Det skal ikke dreie seg om noen personskade. På Melhus kjørte vi oss rett på ulykka, fordi vi var ute på øvelse og skulle ta oss fra A til B. Da kjørte vi tilfeldigvis på stedet og det ble gitt hjelp fort. Det var en rask utrykningstid der, sier vaktlederen.

Utforkjøring E39

Han forteller at meldinga han får fra mannskapene er at det er glatt i begge kommunene.

– I tillegg er vi i Skaun på avkjøringsrampa ned mot Buvika ved E39. Der er det en bil som har kjørt ut av veien. Det var en personbil involvert, og to personer i bilen. Meldinga gikk først til AMK og det ble vurdert slik at det gikk så fint med de involverte at det ikke ble sendt helseressurser dit. Politi og brannvesen ble sendt, sier vaktlederen.

Lyktestolpe

Det ble først meldt om ulykka på E39 i Skaun klokka 20.18.

– Melding om trafikkulykke i Buvika v/av- påkjøringsrampe. Singelulykke. Ingen melding om personskade. Politiet kjører til stedet, skriver politiet i Trøndelag på Twitter.

Kort tid senere, klokka 20.25 meldte politiet om nok en ulykke i Melhus.

– Melding om trafikkuhell på Hollumvegen v/Gimsan. En bil som har kjørt av vegen og inn i en lyktestolpe. To personer i bilen som sier seg uskadd. Politipatruljen kom nettopp på stedet