Hvorvidt Knut Tørum fortsatt er RBK-trener etter kveldens mesterligamøte med Valencia er uvisst. – Men han har oss i ryggen, sier Kjernen-talsmann Bjørn Lyngen fra Lundamo.

- Vi gir ikke betingelsesløs støtte til Tørum, men vi har tillit til den til en hver tids sittende hovedtrener i Rosenborg, sier Lyngen.

Han er likevel usikker på om det vil la seg gjøre å fortsette med Tørum som hovedtrener, etter at det kom fram at samarbeidsklimaet mellom treneren og sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen er dårlig.

- Da kommer vi inn på spørsmålet om hvorvidt enkeltpersoner er større enn klubben, sier Lyngen retorisk, og fortsetter:

- Hvis Tørum må gå, vil vi uansett reise en del kritiske spørsmål til klubbledelsen. Det fins folk i ledelsen som har vært med på hele nedturen, og de må svare for hyppige trenerskifter.

- Vil det bli noen markering fra Kjernen under kampen i kveld?

- Vi har ikke planlagt noe. Og hvis vi hadde gjort det ville vi ikke offentliggjort det i forkant. Men Tørum vil nok få en del spontane støtteerklæringer underveis, fra enkeltpersoner.

- Aller helst skulle vi i Kjernen sett at Knut Tørum ble sittende, forutsatt at samarbeidsklimaet hadde tillatt det, sier Lyngen.

KJERNEN-TALSMANN: - Aller helst skulle vi i Kjernen sett at Knut Tørum ble sittende, sier Bjørn Lyngen. Arkivfoto