Bak han følger mamma Inger Marie Nesset Tørset på andreplass, pappa Oddvar Tørset på tredje og storesøster Carina Tørset (18) på fjerdeplass.

Samme stammen

Oddvar røper at han har en finger med i spillet.

- Stammen på de forskjellige kupongene er den samme, men finpussen er litt ulik – og noen av kampene har Vegard og jeg vært uenige i, sier fotballentusiasten, som har fulgt lokalfotballen tett i mange år.

- Før var jeg oftere på kamper enn nå, men jeg følger med i avisen, og har ganske bra peiling. For lokaloppgjørene har det mye å si hvordan det har gått før, sier han.

Men annen form for tipping driver han ikke med.

- Jeg gjorde det litt før, men har aldri vunnet noe særlig. Nå nøyer jeg meg med lotto.

350 mål

Vegard er selv en ivrig fotballspiller. Klubben er naturligvis Leik, og Vegar spiller alt fra keeper til spiss.

- Hvor mange mål har du scoret, da?

- 350 på tre sesonger.

Foruten egne treninger og Leiks kamper i femtedivisjon, interesserer Vegard seg for Rosenborg. Såpass mye at han har vært til stede også på treninger. Og han er skjønt enig med sin far om å være uenig i spillesystemet.

- De burde spilt 4-4-2 med de spillerne de har i dag.

Ellers er det Manchester United som er yndlingslaget, men to skuffer med fotballdrakter vitner om en interesse litt over gjennomsnittet.

Premien

Hva han skal bruke gavekortet fra Esso på 1000 kroner til, har ikke Vegard helt bestemt seg for enda. I fjor ble det både filmer og fotballdrakt.

Les mer om fotballtipping i Trønderbladets torsdagsutgave!

FOTBALLINTERESSERT: Pappa Oddvar Tørset er trener på laget til Vegard, og trener selv litt med oldboyslaget til Leik. Han har fulgt godt med i lokalfotballen i mange år.