- Jeg lå i fjerdespor etter lørdagens kvalifisering, og var egentlig litt seint ute da lyset slukket. Men jeg mistenker konkurrentene for å ha vært litt for ivrige, for det var litt regn i luften, og jeg tror de ble stående å spinne, forteller NMK Melhus-føreren.

I første sving tok han sjansen på å kjøre forbi utvendig, og lyktes med å forsere de tre foran.

- En halv runde senere ledet jeg med to sekunder, og de neste par rundene dro jeg ytterligere i fra, helt til det holdt på å gå galt en gang i løpet av tredje runde. Etter det roet jeg meg ned, og kontrollerte inn til mål. Det eneste som bekymret meg var motoren, for jeg syntes jeg hørte noen ekle lyder bak meg. Men det holdt, sier Njøs, som dermed innkasserte sin første seier i Skandinavias raskeste bilsportklasse.

- Hva betyr en sånn seier?

- For min del betyr det mye. Anerkjennelse blant de andre teamene, og i STCC-miljøet. Vi kjører de fleste våre løp sammen med dem, og det betyr også mye publikum på løpene, svarer Njøs, som ikke kjører full Radical-runde i år.

- Det har jeg verken tid eller penger til. Dette var min første løpshelg for året, og vi har planlagt å kjøre tre til, sier Njøs.