En skauning i 20-årene må møte i Sør-Trøndelag tingrett siktet for en rekke straffbare forhold. Saken kommer opp for retten 17 april.

I 2007 skal han ha kjøpt en mobiltelefon i Trondheim tiltross for at den var stjålet. Samme år slo han på 17. mai om morgenen på Orkanger ei flaske i venstre bakskjerm på en personbil slik at det ble skade på bilen. Skaden ble taksert til 7571 kroner. Videre var han i besittelse av smertestillende tabletter som kun skrives ut på resept. Resepten kunne han ikke vise politiet.

I 2008 ei julinatt, eglet han til bråk på en taxiholdeplass i Trondheim sentrum, og uka etter slo han så hardt i ei husdør mens han var beruset, at døra ble skadet. Han ropte også trusler gjennom døra. Politiet måtte tilkalles.

I desember 2008 slo han ei kvinne i skuldra og sparket henne i et bein, og han kalte en kvinnelig politibetjent stygge ting da hun skulle sette ham i sentralarresten ved Sentrum politistasjon.

I januar tidligere i år oppbevarte han 0,4 gram hasj, og han ville ikke oppgi navn eller andre personalia da han skulle settes i drukkenskapsarresten.