I natt skjedde ei utforkjøring på Korsvegen. Sjåføren var ifølge politiet full, og ble stående fast med bilen i snøkanten, utenfor vegen. Sjåføren i midten av 30-åra la seg deretter til for å sove i bilen.

En annen bilist stoppet for å undersøke hva som hadde skjedd. Han fant den sovende bilisten, synlig beruset, og varslet politiet. Klokka var 03.18, og før politiet ankom våknet sjåføren og stakk av med bilen til mannen som stoppet for å hjelpe. Ifølge politiet kjørte mannen i stor fart mot Gåsbakken.

Politiet kjørte etter, og fant til slutt denne bilen også kjørt i grøfta. Nå var den forlatt, og mannen hadde gått heim, der han ble pågrepet. Politiet beskriver mannen som tilsynelatende uskadd.

Operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt opplyser til Trønderbladet at mannen ble tatt med til Trondheim for blodprøve. Politiet kjenner ennå ikke mannens promillenivå, men han vil bli anmeldt.

Leif Berglund håper ikke at en slik hendelse fører til at publikum slutter å engasjere seg i uhell langs vegen.

- Dette er uønsket og farlig atferd. Folk kan bli redde for å engasjere seg. Heldigvis er dette unntaket, og mannen som stoppet ble ikke angrepet. Jeg kan ikke vise til mange lignende tilfeller i løpet av mine år i politiet, sier operasjonslederen.

Les NRK Trøndelag: - Han ble naturligvis veldig fortvila